itthon Mozi A Dűne 2: Az Univerzum Epikus Visszatérése

Hirdetés

A Dűne 2: Az Univerzum Epikus Visszatérése

A 2024-es év egyik legnagyobb várakozását keltő filmje, a Dűne folytatása, újra megörvendezteti a rajongókat és bebizonyítja, hogy Denis Villeneuve rendezői zsenije páratlanul egybefonódik Frank Herbert kultikus regénysorozatával.

A Dűne 2: Az Univerzum Epikus Visszatérése hűen folytatja az első rész mesés világának felfedezését, és még mélyebbre vezeti a nézőt a káprázatos Dűne univerzumába. A film a mesés Arrakis homokjainak kietlen világából kezdi történetét, ahol a hősünk, Paul Atreides herceg (Timothée Chalamet) és az ősi Bene Gesserit titkokkal rendelkező vezetője, Lady Jessica (Rebecca Ferguson) az univerzum megdöntésére készülődik.

A folytatásban Villeneuve mesterien egyesíti a lélegzetelállító látványt és az érzelmi mélységet. A film feszes tempója és lenyűgöző vizuális effektjei mellett az előző részben megismert karakterek továbbfejlődése is a középpontban áll. A színészi alakításokat dicsérve kell megemlíteni Oscar Isaac, Zendaya, Jason Momoa, és Dave Bautista kiváló teljesítményét.

Még szintén kedvelheted

Hirdetés